Kuna vanu GT-31 seadmeid ei toodeta juba mõnda aega on Gps-speedsurfing com. meeskond teinud aktiivselt tööd uute seadmete leidmisel ja vajaliku softi väljatöötamisel. Tänaseks on rõõm tunnistada, et saadavale on tulnud erinevaid seadmeid ja lahendusi:

1. Thingsee One GP3S Edition V1
0000193_thingsee_one_gp3s_edition_v1_300

Tegemist on ilmselt parima uue seadmega speedsurfiks. Antud mudelile on lisatud spetsiaalne heledam ekraan ja õige soft (antud mudelit mujalt ostes tuleb arvestada kehvema ekraaniga ja lisakuluga softi muretsemisel). Praegu saab seadmest info kätte usb kaabli kaudu ja seade ühildub nii windowsi kui ka maciga. Gps-speedsurfingu meeskond tegeleb aktiivselt softi testimise ja arendamisega. Kasutatav failiformaat on UBX. Kuigi on nn. veekindel vajab siiski kasutamiseks veekindlat kotti. Seade on aastast 2016 aksepteeritud Eesti Meistrivõistlustel.

Seadme hind on 299.- lisanduda võivad postikulud.

2. Locosys GW-52

locosys_gw_52_l__65177.1444829475.1280.1280

Tegemist on vana tuntud GT-31 järglasega. Paranenud on ekraan ja väljanägemine. Miinuspoole peal on mälukaardi puudumine, mis piirab salvestatavat mahtu ja ühendub ainult windowsiga. Kindlasti tuleb seadmes määrata logimise sagedus 1 x sec. peale.  Kasutatav failiformaat on SBP. Kuigi on nn. veekindel vajab siiski kasutamiseks veekindlat kotti. Seade on aastast 2016 aksepteeritud Eesti Meistrivõistlustel.

Seadme hind on 190.- lisanduda võivad postikulud.

 

3. GPSLogit  (Ei tunnistata Eesti Meistrivõistlustel)

Gps logit

Tegemist on android appiga, mis on allalaetav siit. Antud app. on väidetavalt sama täpne kui kunagine GT-11 seade ja on heaks alternatiiviks harrastajale kes ei soovi osta kallist gps seadet ja ei soovi osaleda tiitlivõistlustel.

Hind Google Play Stores on 18.-