2021 aaastat tagasi sündis Jeesus, seda rõõmsat sündmust tähistame me kõik jõuludena.

Hea on veel see, et aasta 2021 algab kiirussõitjatele eriti rõõmsalt ja loodame, et kiirelt. Vahet ei ole, kas sa surfad veel või jääl, meil on selleks kaks erinevat võistlust korraldatud. Vedelal veel sõitjatele Estonian Speed King 2021 ja talisurfajatele Estonian Ice King 2021. Võistlused asuvad nagu ikka gps speedsurfingulehel ja võistlus käib parima 5*10 sek. peale. Selleks pane keps käele, mine veele või jääle ja kihuta nii kuidas jaksad ning registreeri end tasudes osavõtutasu EE911010010274364015 Jüri Kaldoja (Jää või vesi) 15 eur, tulemus lae gps speedasurfingu lehel. Eriti peaks rõõmustama talisurfarid, sest esimest korda võisteldakse kiirussõidus meistritiitli peale. Talisurfaritele on plaanis ka Ühepäeva Kiirussõit, aga selle paneb paika kõige kõrgem, loodame, et suveks on olukord parem. Samas induviduaalalana on kiirussõit parim väljund ja jätame meelde me ei jonni.
Küsimuste puhul küsi julgelt nõu.

Häid Jõule soovides Jüri

P.S.
Talisurfi võistlusteade: EPL-EMV-Talisurfi-Kiirussõit-2021-Võistlusteade
Talisurfi üldjuhend: EPL-EMV-Talisurf-Kiirusõidu-Üldjuhend-2021
Meistrite sarja üldjuhend: Meistrite-sarja-Üldjuhend-2021-Kiirussõit