Saigi läbi EMV Kiirussõit 2023a.!
Kiirussõitjad esimestena alustasid hooaega ja viimastena lõpetasid, et minna vastu talvisele hooajale. Hooaeg oli tuuline ja esmakordselt sai läbiviidud kaks ühepäeva kiirussõitu purilaudadele.
Võitlus kulla peale oli pingeline ja lõppseis jäigi viiki Aivo ja Toomase vahel, appi tuli võtta reegliteraamat.
Esmakordselt võitis Eesti Meistri tiitli Aivo Prükk, kes on olnud aastaid pjedestaalil, kuid puudu oli see kõige kirkam. Hõbedale jäi mitmekordne eesti meister Toomas Kasenurm ja pronksi võitles välja Valde Viiding, kes on ka staazikas kihutaja.
Naiste arvestuses oli taaskord võitja Kristel Kaubi, kellele on see juba viies eesti meistritiitel. Lisaks purustas Kristel enda nimele kuuluva tunni rekordi naiste arvestuses. Tubli hõbeda võitles välja Elena Lass ja pronksi võitis Cerly Aulik.
Lisaks purilauale selgitati välja eesti meistrid foiliklassis. Võit läks saaremaale kulla võitis John Kaju, hõbedale üllatus üllatus Elena Lass, pronks Toomas Kasenurm.
Lohe klassis võitis eesti meistritiitli Andre Tampõld, hõbe Ranno Rumm, pronks Taho-Jaan Truus. Naiste arvestuses kiireim Triina Trei Kerli Otti ees.
Veel oli kavas tiivaklass, kus kiireim oli Raul Kivi Toomas Krivonogovi ees.
EPL EMV Kiirussõit 2023a.
ELL EMV 2023 Kiirussõit 5 Julged ja kiired (2)EPL EMV Kiirussõit Foil 2023Kristel-auhind
027