Purjelaua kiirussõidu Eesti meistrivõistlused koosnesid kahest etapist. Esimesel etapil arvestati 5 x 10 sek keskmise kiiruse tulemust, mida sai sõita hooaja jooksul vabalt valitud ajal ja kohas.  Teisel etapil arvestati 1 x 10 sek keskmist kiirust. Viimane oli ühepäevane, Reiu rannas toimunud võistlus. Võistlejate täpsed kiirused saadakse GPS seadmete abil.

Jüri Kaldoja

Kiirussõidu Eesti meistritiitli võitis Jüri Kaldoja. Täielik pühendumine purjelaua kiirussõidu distsipliinile tõi võidud mõlemal etapil. 5 x 10 sek keskmise kiiruse tulemus oli 70,88 km/h ja ühepäeva 1 x 10 sek tulemus 62,979 km/h. Eesti meistrivõistluste teise koha saavutas Erno Kaasik (Team Extreme). Kolmanda kohaga pääses esmakordselt poodiumile Aivo Prükk (Ma ja Sa). Hooaja kõik kiiremad tulemused sõideti seekord Häädemeeste kandis.

Naiste arvestuses saavutas esikoha Helle Väin (Chica). Järgnesid Anneli Mägi ja Cerly Aulik, mõlemad Team Tahe’st.

Tulemused
Fotod, autor Tõnis Kask

Eesti Purjelaualiidu toetaja on Prike.