Kirjutas •11:28

Purjelaua kiirussõidu Eesti meistrivõistluste esimesel, läbi hooaja kestval Kiirusekunni etapil, käib hetkel tõsine võistlus. Iga tuulisem päev toob värskeid tulemusi Harkust, Sõrvest või Pärnust. Küll esineb väiksemaid probleeme failide koostamisel, saatmisel, lugemisel või autentimisel, kuid ega igaüks peagi neist GPS asjadest kõike teadma. Põhiline et sõidu ajal töötav GPS ikka taskus oleks. Muud probleemid on koostöös klassijuhiga seni kenasti lahendatud. Kõikvõimalikest tulemustest on autentsed katsed välja loetud ja Kiirusekunni (5×10 sek.) edetabel on uuendatud ning nähtav siin.

Eilse seisuga on uuendatud ka kiirussõidu EMV koondtulemuse tabel. Seis on põnev. Näiteks üldarvestuse kolmandast kuni viienda kohani on võrdne arv punkte. Paremusjärjestuse määrab sel juhul etappide parim koht, mille järgi on EMV kolmas hetkel Aivo Prükk. Sama tasavägine on seis naiste arvestuse teise ja kolmanda koha vahel. Eilse sooritusega tõusis Kristel Kaubi mööda Cerly Aulikust, kuid hooaeg pole veel läbi. EMV liidripositsioonil püsivad jätkuvalt Jüri Kaldoja ja Annika Valkna. Kiirussõidu Eesti meistrivõistlused lõppevad 27-ndal novembril. Kõik tulemused avaldatakse ja uuendatakse jooksvalt EPL tulemuste lehel.

Aivo Prükk

Kristel Kaubi

Cerly Aulik

 

Eelmine postitusPurjelaua kiirussõidu II etapp peeti Sõrves Järgmine postitusKiirussõidu suvehooaeg on ametlikult avatud