Suvine Kiirussõidu Eesti Meistrivõistluste sari on avatud.

EMV sarja üldjuhend on SIIN
Võistlusteade ja purjetamisjuhised: NoR/SI
Osavõtuvorm: https://goo.gl/xQscgS
EPL liikmele on etapi osavõtutasu 10 EUR, juhul kui see tasutakse õigeaegselt.

Kiirussõidu EMV sari koosneb kahest etapist:

  • Läbi hooaja kestvast etapist (GPS 5×10 sek)
  • Ühepäeva kiirussõidu etapist

Mingit põhimõttelist muutust sarjas pole, v.a. harrastajate fliidi lisandumine. Kiirussõidu EMV tulemusi saab sõita järgmiste GPS seadmetega: Locosys (B)GT-11 ; (B)GT-31, GW-52 ja GW-60 mudelitega. Harrastajal on lubatud kasutada suvalist GPS seadet (ka telefoni), samas tulemuse audentsust hindab võistluse korraldaja. Läbi hooaja kestva etapi tulemusi uuendatakse jooksvalt kiirussõidu infolehel.

Et Eesti kiirussõit oleks rahvusvaheliselt pildis avasime ka sel aastal gps-speedsurfing.com keskonnas Estonian Speed King 2017 nimelise võistluse. Sinna saab igaüks oma tulemused soovi korral üles laadida. Kuid teadmiseks, et sealsed tulemused ei ole EMV tulemuste aluseks. EMV tulemuste aluseks on korraldajale (tonis.surf@gmail.com) saadetud failid ja EMV ametlikud tulemused avaldatakse jooksvalt Eesti kiirussõidu lehel.

Kiirussõidu sarja toetaja on maailmas väga hinnatud uimetootja Z-fins. EMV sarja kõikide osavõtjate vahel loositakse EPL hooaja lõpetamisel välja üks slaalomi või kiirussõidu Z-Fins brändi uim.

2016 Kiirussõidu Eesti meister - Jüri Kaldoja

2016 Kiirussõidu Eesti meister – Jüri Kaldoja