Tuul prantsumaal Franquis ei ole otsa saanud ja headel kiirusuudistel ei paista lõppu tulevat. Mehed lähevad aina kiiremaks ja rekordid aina tulevad nii isiklikud tippmargid, kui eesti kõige aegade tippmargid.
Eile püstitas John Kaju EST24 uue Eesti purilaua kiirusrekordi 1*10sek., mis on nüüd 81,2 km/h, ületades nelja aasta taguse Erno Kaasikule kuuluva rekordi pea nelja kilomeetriga. Ka teise kiirusnäitajad olid Johnil väga hea 2sek. maks kiirus 83,11 ja 5*10seki 78,14km/h.
John päevast „Eilne prognoos lubas tegelt ainult 20knotsi ja langev trend. Esialgu ei saanud õieti sõitagi- päris palju sai speedi asjadega jalutatud ja ujutud, aga pealelõunat tuli päike välja, võimendus hakkas tööle ja suuna keeras õigeks. Mingi hetk oli praktiliselt ideaalsed tingimused- pidi lihtsalt puhangule täpselt pihta saama. Enamasti oli täpselt natuke liiga vähe aga ühe ideaalse run-i ikka sain. Nüüd saab rahus älle koju tulla- kóik eesmärgid said täidetud.”Kaju