Esimene pool surfihooajast on läbi, vahe kokkuvõtte kiirussõidust.
5*10 edetabelit juhib veenva ülekaaluga Toomas Kasenurm 68,73, järgnevad väikeste vahedega Jüri Kaldoja, John Kaju ja Aivo Prükk , naistest on parim Kristel Kaubi. Harrastajeklassis juhib meestest Tarvi Kalnin ja naistest Elena Lass.
Lisaks 5*10 võistlusele käib äge rebimine igal distantsil seda saad jälgida piraadis: http://www.kitezone.ee/upload/speed2018.html . Eriti põnev on see parima tsaibi nimele ehk alpha, kus 500m(250+250) tuleb läbida võimalikult kiirelt st. tsaibiga. Seni on eesti parim tulemus 45.71km/h, praegu käib tihe rebimine teisel kohale, kus Valde ja Toomas on pea iga nädal tulemust parandanud.
Tänavune kiirusvõistlus on üllatavalt osavõturohke, kui tunned, et saad jalad aasa ja glissi, siis pole hilja kiirusvõistlusest osavõtta, tuuled alles tulevad.
Toomas Kasenurm